TIA-606B: Best practice, better business

TIA-606B

De Telecommunications Industry Association TIA-606-B-norm die in heel de sector gebruikt wordt, definieert een labelnorm die voor elke kabel in een installatie een detail bevat met de precieze locatie per verdieping, in de telecom-ruimte en in het schakelpaneel tot aan de aansluitklem waar de kabel eindigt.

De TIA-606B norm is niet verplicht maar meer en meer bouweigenaars, eindgebruikers en ontwerpers vereisen deze norm en specificeren hem. Meer en meer installateurs van datacom gebruiken deze norm als standaardpraktijk.

Bescherm de investering voor uw klanten

Voor bouweigenaars? Uw klanten? Het naleven van TIA-606B beschermt de investeringen in datacom-infrastructuur op drie belangrijke manieren.

  1. Problemen oplossen, onderhoud en verbeteringen gebeurt voortaan sneller, gemakkelijker en met minder kosten. De Telecommunications Industry Association TIA-606-B-norm laat eindgebruikers en contractanten kabels identificeren en vinden, problemen oplossen, bewegingen//veranderingen toe (MACs) en materiaal-upgrades in minder tijd met minder overhead. Hoe groter de installatie, hoe meer kosten en tijd er kunnen bespaard worden.
  2. Nog meer gemoedsrust en bescherming. De TIA-606B norm is niet verplicht maar meer en meer bouweigenaars, eindgebruikers en ontwerpers vereisen deze norm en specificeren hem.
  3. Meer flexibiliteit en meer keuze. Door te voldoen aan de norm ontstaat er meer consistentie in grote installaties of installaties met meerdere vestigingsplaatsen, waardoor de flexibiliteit vergroot om te werken met verschillende aannemers doorheen de levenscyclus van het netwerk.

Hebt u vragen of nood aan training over de normen? Neem contact op met Al Feaster via
al.feaster@newellco.com

Klik hier om de meest recente blogpost te lezen van DYMO Industrial

GO
Al Feaster, RCDD

Have question? Ask AI.

ASK NOW