Organiseer uw materiaalkoffer, voorraadruimte of werkplaats.

DYMO Rhino labeling tools

De exclusieve innovaties van DYMO Rhino nemen de herhaling, het giswerk en de frustratie weg uit het labelproces voor datacom.

Typ minder en label sneller dankzij de Sneltoetsen en andere functies

De gepatenteerde Sneltoetsen van Rhino plaatsen, draaien of aligneren de tekst in de juiste positie en in het gewenste formaat zodat alles perfect past in uw materiaalkoffer of op de onderdelen in uw werkplaats. Alles zal er georganiseerd uitzien en u zult voortaan alles wat u zoekt, sneller vinden in de rekken of kasten in uw werkplaats. Bewaar tot 1000 vaak gebruikte labels op in het geheugen zodat u ze met slechts een druk op de knop meteen weer kunt afdrukken. Gebruik de functie serialisatie zodat u automatisch sequentiële nummers kunt toevoegen aan labels zonder ze zelf te moeten invoeren.

Click here to watch Rhino 5200 overview video.

Comparison chart:

DYMO Rhino Product Comparison Charts

Reken op labels die bestand zijn tegen bijtende chemische stoffen of oplosmiddelen

DYMO Industrial labels zijn vervaardigd uit materialen die bestand zijn tegen uv-licht, hoge temperaturen en bijtende chemische stoffen. Ze worden afgewerkt met op de werkplaats geteste lijmen die in de meest veeleisende omgevingen blijven kleven. Zij blijven kleven ook als ze in aanraking komen met de meest bijtende chemische oplosmiddelen, machineolie, of industriële smeermiddelen.

Voorgestelde labels per toepassing:

  • DYMO beveelt de IND labels van flexibel nylon aan voor gereedschap, onderdelen of andere niet rechte oppervlakken.
  • DYMO beveelt de IND labels van vinyl aan voor rekken, bakken, gereedschap, gebruik in open lucht of 5S-markering.